Terug

Welke functionaliteiten heeft het Platform?

Het Talentenplatform biedt werknemers een platform om zich te presenteren en zich op de arbeidsmarkt te oriënteren. Hiervoor biedt het platform diverse functionaliteiten.

Mijn Talentenplatform

Alle onderdelen die je op het Talentenplatform invult, doet en opslaat worden bewaard in mijn Talentenplatform. Niet alleen handig om overzicht te houden, maar ook om je gegevens up-to-date te houden. Kortom, het Talenteplatform biedt je heel veel om je talenten te ontdekken, verder te ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

 

ePortfolio

Om te beginnen kan je je ePortfolio opmaken. Het ePortfolio is een persoonlijke internetpagina waarmee je je kan voorstellen bij werkgevers. Dit ePortfolio kan je zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt. Je kunt je pagina bijvoorbeeld als link meesturen bij sollicitaties. Je kunt je pagina ook openstellen voor werkgevers en mensen in je netwerk, zodat zij kunnen zien wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.  

Jij bepaalt zelf welke gegevens zichtbaar zijn en welke niet. Zichtbare gegevens worden weergegeven in het Publieke Portfolio.

Om je privacy te waarborgen, vragen we je om in te loggen. Dit doe je met een gebruikernaam (in dit geval het e-mailadres van je werk) en een zelfgekozen wachtwoord. 

 

Oofsprite Wist je dat het Talentenplatform is gekoppeld aan een vacaturebank en je je ePortfolio direct kan inzetten tijdens een sollicitatie? 

 

Online Tools

Bij tools krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten, door het doen van verschillende gratis testen. Het is handig om je sterke punten die uit de testen komen in je ePortfolio te verwerken. Als je jezelf nog verder wilt ontwikkelen, kijk dan eens in het grote opleidingenoverzicht. Hier vind je niet alleen de reguliere opleidingen, maar ook de cursussen en trainingen die worden aangeboden. 

 Site Background

 

Beroepenverkenner

Met de beroepenverkenner kan je zoeken naar beroepen die goed aansluiten bij jouw niveau, talenten en competenties. En het leuke is, waarschijnlijk word je verrast door nieuwe beroepen waar je nog niet eerder aan had gedacht. Zo verbreed je je horizon en vergroot je dus je kansen. Je krijgt ook meteen een overzicht van de landelijke vacatures voor deze functies.

Site Background

 

Vacaturezoeker

Als je weet wat je zoek, zoek dan in de vacaturezoeker van het Talentenplatform naar jouw volgende baan. Hier staan tienduizenden landelijke vacatures in, werkelijks ververst en allemaal gematcht aan jouw profiel, testuitslagen, interesses en talenten. Jij bepaalt zelf de zoekcriteria die je ook kan opslaan. 

 

Succes. 

temp content

even geduld a.u.b.