Terug

Peter Dekkers (RWE YOUNG)

Vertelt over het event RWE GCC YOUNG - the new and next generation, bring it on!

Peter Dekkers (RWE)
Vertelt over zijn ervaring met het RWE GCC YOUNG event op 28 maart 2017
bij Matchcare in Nieuwegein.

Het RWE GCC YOUNG event werd op 28 maart door RWE in samenwerking met Matchcare en het O & O fonds PLb georganiseerd. Het event was bedoeld om alle ‘RWE-youngsters’ bij elkaar te brengen, zodat ze elkaar in de toekomst weten te vinden en samen stappen blijven zetten op het gebied van innovatie. Ook vind RWE het belangrijk te weten welke ideeën er bestaan onder haar jonge medewerkers

Wat verwacht je van vandaag?

“De jonge stroom RWE’ers bij elkaar krijgen, eenheid vinden in alle diversiteit en momentum creëren voor het bepalen van de koers. Het is een prachtige gelegenheid om te bespreken waar de organisatie naartoe veranderd is, waar we nu staan en welke kant we verder op gaan groeien. Het moment is ook geschikt: er is weer ruimte voor optimisme. Nikolaus Valerius heeft dit heel mooi ingeleid door op persoonlijke manier een stip aan de horizon te zetten. Het is vandaag vooral ook belangrijk dat iedereen zijn ideeën hierover op tafel legt.”

Met welke gedachte hoop je de dag af te sluiten?

“Ik hoop dat dit event een spin-off veroorzaakt, een opstapje is naar een RWE GCC “movement” . Het manifest dat we vandaag opstellen zal hier de grondslag voor  leggen. Ik hoop dat we vandaag op leuke wijze een begin maken aan een innovatief vervolg.”

Wat valt je op vandaag?

“Kennismaking met elkaar en elkaars perspectief, veel verbinding en inspiratie.”

Wat vond je van de workshop ‘Talent en je wil’ van Diederik de Boorder?

“Hij zet je in beweging. Vooral het stappenplan, van wil naar realisatie vind ik interessant; in ieder project toe te passen. Het is ook een logisch proces waarin de wil voorop staat, niet per se je talent. Leuk inzicht!”

temp content

even geduld a.u.b.