Terug

Nieuwsbrief oktober 2016

Wat is er bij jou aan het veranderen sinds je deelneemt aan de activiteiten uit het Sectorplan PLb? Wat is er veranderd in je gedachten over jezelf, je werk, je toekomst na de events, de Careercheck of het Verdiepingspakket?

St Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Productie- en Leveringsbedrijven (O&O fonds PLb)

 

Nummer 10, oktober 2016

 

Hoe een paar wolven rivieren verplaatsten

wolf

Dit filmpje laat zien welke enorme veranderingen 14 wolven teweegbrachten in Yellowstone National Parc. Een (schijnbaar) kleine verandering kan dus ingrijpende en onverwachte gevolgen hebben.

Met een kleine verandering alsnog je droom waarmaken.

En daarmee komt ook de vraag op: wat is er bij jou aan het veranderen sinds je deelneemt aan de activiteiten uit het Sectorplan PLb? Wat is er veranderd in je gedachten over jezelf, je werk, je toekomst na de Events, de Careercheck of het Verdiepingspakket? En hoe wil je dit door-ontwikkelen zodat je daarmee figuurlijk gesproken de loop van de rivieren in jouw leven kunt verplaatsen zodat dit beter bij jou past?

Optimaal gebruik van het Talentenplatform

Stel jij jezelf wel eens de volgende vraag: ”Hoe kan ik mijn droom alsnog waarmaken?”

Dan heb jij dezelfde vraag als Suzanne op de website stelt.

Suzanne

Ook jij kan daarop duidelijkheid krijgen met een gratis CareerCheck  omdat je daarmee kijkt hoe je jouw talenten en interesses optimaal kan inzetten in je werk. En als je voor jezelf doelen wil stellen of hebt gesteld, kan een gratis Verdiepingspakket  je helpen concrete stappen te nemen om die doelen te bereiken. Ook zou de Big 5 een interessante test kunnen zijn. Of misschien herken jij je beter in de vragen van en tips voor Henk, Ineke, Sander of Wesley?

Je droom in één foto

Tijdens de zomerperiode hebben we via het Talentenplatform een oproep gedaan om een foto in te sturen waarop jouw droom te zien is. We hebben een aantal mooie reacties ontvangen en  zijn benieuwd wat deze foto’s in gang hebben gezet. De actie is nu voorbij, maar je droom vangen in één foto blijft een mooie manier om te ontdekken wat echt jouw droom is en waarom.

Careerchecks en Verdiepingspakketten

Op 10 oktober hebben 1469 collega’s een account op het Talentenplatform en hebben 2200 collega’s daar één of meer zelftests gemaakt. 717 collega’s hebben een CareerCheck gedaan en 218 collega’s grepen de kans op gratis coaching met een Verdiepingspakket.

www.investeerinjouwtalent.nl in 3,5 minuut

Heb jij ‘m al gezien? Onze animatiefilm die in 3 minuten laat zien wat de bedoeling is van het project Investeer in jouw talent’ en welke kansen het jou geeft. En wat vond je ervan?

Events/ workshops in november

1366 medewerkers hebben een event bijgewoond en zijn er zoveel events gepland dat hieronder alleen de data van de events in november zijn opgenomen. Aanmelden kan via  www.investeerinjouwtalent.nl

Datum

Wat

2-nov-16

Eneco-Linkedin Basis

3-nov-16

Essent- Kernkwaliteiten

3/8 nov-16

Engie- Team CS B2B

8-nov-16

Eneco-Omgaan met verandering

8-nov-16

Essent- Traject Amercentrale

10-nov-16

Essent-Eemshaven

14-nov-16

Uniper-Maasvlakte

15-nov-16

Essent - vraag achter de vraag

15-nov-16

Essent-Eemshaven

15-nov-16

Nuon-Stempresentatie

17-nov-16

Essent-Terugkomdag

17-nov-16

Engie-Wereldcafé

22-nov-16

Essent- Traject Amercentrale

22-nov-16

Engie-Terugkomdag sales (dagdeel)

24-nov-16

Essent-Eemshaven

25-nov-16

Essent- team dna

29-nov-16

Essent- Traject Amercentrale (2x)

29-nov-16

Uniper- Eon- profileren en presenteren

Met vragen kun je terecht op het Talentenplatform, bij je leidinggevende of bij HR.

 

Met vriendelijke groeten,

Karin Gibcus, Projectleider Sectorplan PLb 

Oofsprite

wenb

cnv

vnhpn

fnv

 

temp content

even geduld a.u.b.