Terug

Nieuwsbrief april 2016

Over de groeispurt van OOf events en producten, tot aan nieuwe persona's op het platform. Je leest het in deze nieuwsbrief, van april.

St Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Productie- en Leveringsbedrijven (O&O fonds PLb)

 Logo Footer Miniplatform

Nummer 7, april  2016

 

Lente: groeispurts en laatbloeiers

Nadat er in 2015 heel veel initiatieven zijn gestart, zien we nu, aan het begin van de lente van 2015 overal veel mooie activiteiten ontstaan. Binnen een enkel bedrijf wordt er nog kansen gezaaid, maar in veel meer bedrijven zijn de resultaten van alle acties al zichtbaar en gaat de groei van talent, plezier en resultaat hard. Welk zaadje wil jij zaaien op jouw loopbaanpad?

 

Even voorstellen: Henk, Ineke, Sander, Suzanne en Wesley.

Met jullie feedback hebben we de website flink onder handen genomen. Jullie vinden hier nu ook de collega’s Henk, Ineke, Sander, Suzanne en Wesley.  Zij bestaan niet echt maar staan wel voor echte, herkenbare situaties en vraagstukken. Herken je één van hun vragen? Klik dan door en ontdek de tips hoe jij het beste gebruik kunt maken van het Talentenplatform om het juiste zaadje te zaaien op jouw Loopbaanpad.

 

Maatwerkevents

Nieuw in 2016 is dat je ook zelf voor jouw afdeling of locatie een maatwerk-workshop of maatwerk-trainings-event met workshops kunt aanvragen.

 

De energiesector heeft alle aanwezige talenten komende jaren hard nodig. Wil jij met jouw afdeling daar aan bijdragen? Schrijf je dan in via Jouw Eventop www.investeerinjouwtalent.nl of via info@investeerinjouwtalent.nl  

Wees er snel bij, want op=op!

 

Loopbaanverhalen

Op de website vind je ook diverse interviews met collega’s. Een aantal vertelt over hun ervaringen met de CareerCheck en het Verdiepingspakket. Anderen vertellen over hun loopbaan, de lastige keuzes die zij soms moesten maken en hoe ze daar nu op terugkijken. Deze interviews kun je lezen op de startpagina van www.investeerinjouwtalent.nl onder ‘Interviews en Nieuws’ en onder ‘Artikelen’.

LinkedIn, Facebook en Twitter

Veel nieuws vind je tegenwoordig op LinkedIn. Volg het project via de linkedIn-pagina van het O&O fonds PLb  en via zijn woordvoerder Energie Talentje  

 

Ben je meer van Facebook of Twitter? Volg dan onze Facebookpagina of EnergiesectorTalent@OenO_PLb op Twitter

 

Careerchecks en Verdiepingspakketten

Inmiddels hebben 769 collega’s één of meer zelftests gedaan op het Talentenplatform. Daarnaast hebben 265 collega’s een Careercheck gedaan en hebben 171 collega’s de kans op gratis coaching aangegrepen met een Verdiepingspakket.

 

www.investeerinjouwtalent.nl in 3,5 minuut

Heb jij ‘m al gezien? Onze animatiefilm die in 3 minuten laat zien wat de bedoeling is van het project Investeer in jouw talent’ en welke kansen het jou geeft. En wat vond je ervan?

 

Events in 2016

2016 wordt het jaar van de kansen en groeispurts. De data van onderstaande activiteiten zijn definitief.

 

Datum

Wat

Waar

18 april

Nuon Carrière Week

Amsterdam

10 mei

Essent

Euroborg stadion

10 mei

Essent

Eemshaven

12 mei

Essent

Geertruidenberg

13 mei

Uniper

Maasvlakte

Mei

Delta

Middelburg

26 mei

Essent

Geertruidenberg

8 juni

Uniper

Eindhoven

eind mei

Nuon Talentenmarkt

Leeuwarden

Juli

Nuon Summerschool

Amsterdam

Sept.

Engie: leiding geven aan verandering

Zwolle

Okt.

Engie: Omgaan met verandering

Zwolle

?!

Jouw event

Op jouw locatie

 

Met vragen kun je terecht op het Talentenplatform, bij je leidinggevende of bij HR.

 

Met vriendelijke groeten,

Karin Gibcus, Projectleider Sectorplan PLb

www.oof-plb.nl

 

Oofsprite

temp content

even geduld a.u.b.