Terug

Een pluim voor..

De Productie- en Leveringsbedrijven uit de energiesector!

Waarom? Omdat jullie hartstikke goed bezig zijn op het gebied van talentontwikkeling!

Sinds de ingang van de subsidieregeling van het O & O fonds in april 2015 is beetje bij beetje besef ontstaan binnen de sector, van de mogelijkheden ervan voor de energiebedrijven. Trainingen, loopbaanevents, workshops, talentenmarkten; het zijn allemaal mogelijkheden om samen met je personeel aan de slag te gaan met het ontdekken en uitbouwen van hun talenten. Ook de CareerCheck en het Verdiepingspakket met bijbehorende coachingsgesprekken dragen hier aan bij, en het mooie is; dat het allemaal wordt gefinancierd door OOf.

De trainers van Matchcare reizen van Leeuwarden, naar Geertruidenberg, van Amsterdam naar Middelburg en van Middelburg naar Arnhem. Zij bezoeken de verschillende locaties van de energiebedrijven met als doel te inspirereren, enthousiasmeren en motiveren. Kernkwaliteiten, omgaan met weerstand, teamversterking, LinkedIn; van alles passeert de revue. Omdat zowel de trainers van Matchcare als de deelnemers van de energiebedrijven erg enthousiast zijn en vooruitgang herkennen, delen we hier graag wat quotes:

"De training 'kernkwaliteiten' heeft me meer inzicht gegeven in mijn eigen kwaliteiten, maar ook in de rollen van teamgenoten."

"Het werken in kleine groepjes was erg fijn, raakte echt de kern."

"Erg betrokken en motiverende begeleiding gedurende de dag."

"Mooie team-ervaring, door middel van een 'fun' en serieuze trainingsbenadering!"

"Wat ik me na deze trainings nog afvraag, is hoe de individuele zwakten kunnen worden aangevuld  binnen het team."

Met alle opmerkingen en feedback tijdens en na de events, blijft Matchcare haar trainingen, workshops, talentenmarkten en meer optimaliseren. Dank dus daarvoor!

 

temp content

even geduld a.u.b.