Terug

Nieuwsbrief februari 2016

Wat zijn de OOf-ontwikkelingen?

Terugblik op 2015

In 2015 hebben we al veel bereikt. We hebben medewerkers kunnen begeleiden naar een gave nieuwe uitdaging binnen of buiten hun huidige organisatie. Ook hebben we een paar inspirerende events georganiseerd. Eén daarvan zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn: een heuse Christmas Party op 10 december. De workshops en de talentenmarkt waren een succes én erg gezellig.

Nieuwe kansen in 2016

In 2016 hebben we weer veel producten, kansen en uitdagingen voor je klaar staan.

Nieuw in 2016 is dat je ook zelf voor jouw afdeling of locatie een maatwerk-workshop of maatwerk-trainings-event met workshops kunt aanvragen.

De energiesector heeft alle aanwezige talenten komende jaren hard nodig. Wil jij met jouw afdeling daar aan bijdragen? Schrijf je dan in via Jouw Event op www.investeerinjouwtalent.nl of via info@investeerinjouwtalent.nl  

Boomerang kaarten

Heb jij ze al uitgedeeld? De gratis boomerang-kaarten, vaak voorzien van een doordenker of een kwinkslag. Via info@investeerinjouwtalent.nl  kan je  ze bestellen Daarmee kun je zelf inspiratie opdoen voor een nieuwe stap in je carrière of een collega verassen.

Aangepaste website

Met jullie feedback hebben we de website flink onder handen genomen. De nieuwe indeling is overzichtelijker en geeft duidelijker en sneller antwoorden op de vragen die leven bij de medewerkers.

Loopbaanverhalen

Anderen vertellen over hun loopbaan, de lastige keuzes die zij soms moesten maken en hoe ze daar nu op terugkijken. Deze interviews kun je lezen op de startpagina van www.investeerinjouwtalent.nl onder ‘Nieuws’ en onder ‘Artikelen’. Op de website vind je ook diverse interviews met collega’s. Een aantal vertelt over hun ervaringen met de CareerCheck en het Verdiepingspakket.

LinkedIn, Facebook en Twitter

Veel nieuws vind je tegenwoordig ook op LinkedIn. Volg het project via de linkedIn-pagina van het O&O fonds PLb  en via zijn woordvoerder Energie Talentje  

Ben je meer van Facebook of Twitter? Volg dan onze Facebookpagina of EnergiesectorTalent@OenO_PLb op Twitter

Careerchecks en Verdiepingspakketten

Inmiddels hebben 635 collega’s één of meer zelftests gedaan op het Talentenplatform. Daarnaast hebben 216 collega’s een Careercheck gedaan en hebben 109 collega’s de kans op gratis coaching aangegrepen met een Verdiepingspakket.

www.investeerinjouwtalent.nl in 3,5 minuut

Als je niet meer of nog niet helder hebt wat dit allemaal is, bekijk dan deze animatiefilm. In 3 minuten weet je (weer) wat de bedoeling is van het project Investeer in jouw talent’ en welke kansen het jou geeft. Je vindt deze film ook op het Talentenplatform. Daarnaast vind in de blokjes op de startpagina uitleg over het Talentenplatform.

Events in 2016

Voor 2016 zijn er al veel wensen en plannen voor nieuwe events. De data van onderstaande events zijn definitief.

 

Datum

Wat

Waar

18 febr.

Managerstraining   Eon

Eindhoven

24 maart

Start ontwikkelprogramma Essent

Geertruidenberg

18 april

Nuon Carrière Week

Diverse locaties

18 april

Start ontwikkelprogramma Delta

Middelburg

?!

Jouw event

Op jouw locatie

Met vragen kun je terecht op het Talentenplatform, bij je leidinggevende of bij HR.

 

Met vriendelijke groeten,

Karin Gibcus, Projectleider Sectorplan PLb

www.oof-plb.nl

                    

temp content

even geduld a.u.b.