Terug

Nieuwsbrief november 2015

Nummer 5, november 2015

Liever in PDF?

 

Investeer in jouw talent
Op het moment dat ik dit schrijf beginnen de bomen alweer te verkleuren. Zij passen zich aan aan de veranderende seizoenen en zorgen er zo voor dat ze in de lente weer klaar zijn voor een nieuwe en versterkte start. Eigenlijk is het doel van het project Investeer in jouw talent niet anders: de energiemarkt verandert en heeft alle aanwezige talenten nodig om een nieuwe start te kunnen maken. Hoe verander jij mee met de ‘seizoenen’ en welke nieuwe start wil jij maken?

Voorbereidingspakket wordt Verdiepingspakket
Ook het Voorbereidingspakket verandert, hoewel alleen van naam. Het Voorbereidingspakket wordt door de zelftesten, coachgesprekken, advies en actieplan terecht ervaren als een Verdiepingspakket. Verdieping na de events en de CareerCheck. Vanaf nu zullen we dan ook de naam aanpassen naar Verdiepingspakket.

Groots Kerst-event op 10 december
Op 10 december geeft het Talentenplatform een heuse Christmas Party, met kado’s! Zo kun je jezelf een goede Linkedin-foto kado doen of een gratis cv-check. Maar ook een nieuwe zakelijke look voor jezelf of op je carrière of een spetterende elevator-pitch (zo’n zin waarmee je jouw talenten en meerwaarde voor het bedrijf binnen een minuut duidelijk maakt).
Kom je ook? Schrijf je in voor het Kerstevent op www.investeerinjouwtalent.nl of via info@investeerinjouwtalent.nl Als je je collega’s meeneemt, maak je bovendien kans op een iPad!

Verloting iPad
Tijdens de Christmas Party wordt één iPad uitgereikt. En wel aan de beste Ambassadeur voor Geluk: De medewerker die de meeste collega’s meeneemt naar het Kerst-event en hen daarmee de kans geeft op een mooiere toekomst. Via deze link of het inschrijfformulier op de website zie je wat de spelregels zijn.

Boomerang kaarten
In de vorige nieuwsbrief werden ze al aangekondigd: De gratis boomerang-kaarten, vaak voorzien van een doordenker of een kwinkslag. Vanaf deze maand zijn de Boomerangkaarten van Het Talentenplatform ook te vinden op jouw locatie of te bestellen via info@investeerinjouwtalent.nl. Daarmee kun je een collega verassen of zelf inspiratie opdoen voor een nieuwe stap in je carrière.

Interview Ben Hoogenkamp
We hebben uitgebreid gesproken met Ben Hoogenkamp, vakbondsbestuurder bij de CNV. Hij ziet veel kwaliteiten bij medewerkers in de energiesector. Benieuwd naar de ervaringen van Ben Hoogenkamp? Het interview kun je lezen op de startpagina van www.investeerinjouwtalent.nl onder ‘Nieuws’ en onder ‘Artikelen’.

Twitter
Ieders talent en voorkeur is anders, en dus sluiten we ook in de communicatie daarop aan. Naast de banners, posters, nieuwsbrieven en het Talentenplatform kun je op de hoogte blijven via Energietalent@OenO_PLb

Careerchecks en Verdiepingspakketten
Inmiddels hebben 424 collega’s één of meer zelftests gedaan op het Talentenplatform. Daarnaast hebben 132 collega’s een Careercheck gedaan en hebben 41 collega’s de kans op gratis coaching aangegrepen met een Verdiepingspakket.

www.investeerinjouwtalent.nl in 3,5 minuut
Als je niet meer of nog niet helder hebt wat dit allemaal is, bekijk dan deze animatiefilm. In 3 minuten weet je (weer) wat de bedoeling is van het project Investeer in jouw talent’ en welke kansen het jou geeft. Je vindt deze film ook op het Talentenplatform. Daarnaast vind je rechts bovenaan iedere pagina onder het kopje ‘vraag en antwoord onder ’Waar begin ik? informatie over wat, voor wie en waarom van het Talentenplatform.

 

Events in 2015

In 2015 zijn er nog 2 events:

Maand

Wat

Waar

12 november

Event Eon

Maasvlakte

10 december

Groots Kerstevent

O&O fonds Arnhem

 

Met vragen kun je terecht op het Talentenplatform www.investeerinjouwtalent.nl, bij je leidinggevende of bij HR.

 

Met vriendelijke groeten,

Karin Gibcus, Projectleider Sectorplan PLb

www.oof-plb.nl

temp content

even geduld a.u.b.