Terug

Nieuwsbrief juni 2015

Iedere maand verschijnt er een nieuwsbrief. Hieronder vind je nieuwsbrief Nummer 3, juni 2015

Talentenplatform live

Sinds 22 mei 2015 is het Talentenplatform live. Je vind het op www.investeerinjouwtalent.nl. Hieronder zie je een aantal reacties van mensen die het platform al hebben bezocht.

“Helder intuïtieve pagina met korte beschrijvingen. Het leest gemakkelijk. (niet te veel leesvoer)”

“Het ziet er mooi uit. Het enige dat ik mis is een blokje met informatie over wat, voor wie en waarom”.

“Vanuit een opdracht tot zelfreflectie ( moet ik zeggen wel gelijk het moeilijkste) vond ik tools die mij kunnen helpen naar een eventuele verandering binnen mijn carrière”.

 

Uitleg over www.investeerinjouwtalent.nl in 3,5 minuut

Er is een heldere animatiefilm gemaakt die in 3 minuten uitlegt wat de bedoeling is van het project ‘Investeer in jouw talent’ en welke mogelijkheden je daarbij hebt. Je vindt deze film op het Talentenplatform en via deze link.

Bovendien vind je onder informatie en op de pagina ‘Ontdek je Talent’ een kopje met de titel Waar begin ik ? Hier vind je informatie over wat, voor wie en waarom naar aanleiding van de reacties van de eerste gebruikers.

 

Problemen met aanmelden

De eerste twee dagen hebben een aantal mensen problemen gehad met aanmelden: zij ontvingen geen reactie-email. Inmiddels zijn die problemen opgelost en nodigen we je uit alsnog een kijkje te nemen op het Talentenplatform. Kijk snel op www.investeerinjouwtalent.nl.

 

Maatwerk per bedrijf

Alle Productie- en Leveringsbedrijven zijn verschillend en dat betekent dat ieder bedrijf naast de mogelijkheden op het Talentenplatform die activiteiten en tijdstippen kiest die het best bij de medewerkers past. Er is dus sprake van maatwerk per bedrijf.

Als je wil weten wat er binnen jouw bedrijf wordt georganiseerd kun je dat terugvinden op de website onder events of navragen bij je leidinggevende of HR.

 

Gezamenlijk, gratis zomerevent: 2 juli 2015

Het O&O fonds organiseert op 2 juli 2015 een extra feestelijk ‘Thema-event’ rond het thema ‘Omgaan met veranderingen’.

Voor dit event kun je je inschrijven via de kalender op de eerste pagina’s van de website maar wees snel, want vol = vol.

 

Altijd al willen weten wat het O&O fonds nu precies is en doet ?

Er is ook een mooie animatiefilm gemaakt die heel duidelijk maakt wat het O&O fonds precies doet voor jou en je collega’s, Je vindt deze film op het Talentenplatform en via deze link.

 

Veel gestelde vragen en antwoorden

Op het Talentenplatform vind je rechts bovenaan de pagina een lijst met veel gestelde vragen en de antwoorden daarop.

Staat jouw vraag er niet bij? Dan vind je in de koptekst een link waar je jouw vraag kunt stellen. Uiteraard krijg je dan zo snel mogelijk antwoord.

 

Voor wie is Investeer in jouw talent?

Iedereen die een arbeidsovereenkomst heeft en onder de cao van de Productie en leveringsbedrijven valt. Het Talentenplatform is dus niet bedoeld voor uitzendkrachten.

 

Activiteiten in 2015

Hieronder zie je wat je in 2015 kunt verwachten:

Maand

Wat

Waar

juni

1e   ronde events

Regionaal

2 juli

Zomerevent

O&O   fonds Arnhem

september/oktober

2e   ronde events

Regionaal

december

Kerstevent

O&O   fonds Arnhem

Voor vragen kun je terecht op het Talentenplatform www.investeerinjouwtalent.nl, bij je leidinggevende of bij HR.


temp content

even geduld a.u.b.