Terug

Majella Haanskorf

Majella vertelt over haar ervaring met de CareerCheck

Majella Haanskorf

Sector: Energie
Functie: Opleidingscoördinator bij RWE generation
Motto: blijf jezelf een spiegel voorhouden, zodat je weet waar je staat!

Majella vertelt over:

Haar functie –“Ik ben opleidingscoördinator bij RWE generation. Dit is het onderdeel van Essent waar elektriciteit wordt opgewekt. Voor mijn functie houd ik me bezig met adviseren en coördineren op het gebied van – met name – technische opleidingen door heel Nederland. Binnen RWE generation speelt opleiding en ontwikkeling een steeds grotere rol. Vanuit mijn rol als inspirator probeer ik dan ook zelf zoveel mogelijk ervaring op te doen op het gebied van loopbaan- en talentontwikkeling. Zowel ten behoeve van mijn eigen talentontwikkeling alsmede mijn ervaring met loopbaanproducten als opleidingscoördinator ben ik bij het O & O fonds PLb ( het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Productie- en Leveringsbedrijven uit de energiesector) terechtgekomen.”

Haar verwachting van de CareerCheck – “In het verleden heb ik al meerdere testen en coachingsgesprekken gevoerd om ervaring met verschillende loopbaanproducten op te doen. Mijn verwachting was dan ook daarop gebaseerd; ik verwachtte een aantal persoonlijkheidstesten te gaan maken en vervolgens tips en trucs aangereikt te krijgen om met de resultaten van de testen aan de slag te gaan.

Ervaring met de CareerCheck – “Wat me erg opviel aan de CareerCheck, in vergelijking met eerdere testen die ik heb gedaan was dat er echt een concrete brug werd geslagen naar mijn persoonlijk situatie en mijn huidige functie. Op basis van de persoonlijkheidstesten werd gekeken naar beroepen die bij mij zouden passen, wat bij eerdere loopbaanproducten niet het geval was. Eerder kreeg ik op basis van de testen een advies, maar kreeg ik geen input voor verdere stappen. Ook werden de resultaten van de testen in coachingsgesprekken besproken. Na elk gesprek dacht ik; ‘dit zal wel het laatste zijn’, maar dan opende mijn coach toch weer deuren en kwam er een vervolggesprek, wat me verraste. Na de CareerCheck was ik erg getriggerd om het Verdiepingspakket aan te vragen, dus dat heb ik gedaan. Hierbij heb ik samen met mijn coach vervolgstappen geformuleerd. Als gevolg hiervan start ik naar alle waarschijnlijkheid in het nieuwe jaar met een opleiding op strategisch niveau!

Hoe loopbaanbegeleiding je verder helpt – “Producten als de CareerCheck en het Verdiepingspakket zijn een cadeautje voor jezelf! Het kost weinig tijd – zo ben ik er al met al maximaal een dag mee bezig geweest -, via het O & O fonds PLb is het gratis voor energiemedewerkers en er wordt je weer even een spiegel voorgehouden. Hierdoor weet je weer waar je staat, wat je mist, welke richting je op kunt en wilt en blijf je bezig met je eigen ontwikkeling, waardoor je ook plezier houdt in je werk. 

Geïnspireerd geraakt? Meld je dan hier aan voor de CareerCheck.

Wil je zelf ook meer vertellen over jouw ervaring met een van de loopbaanproducten (CareerCheck, Verdiepingspakket, Workshop, Event) en/of jouw loopbaanverhaal? Mail het ons dan naar info@investeerinjouwtalent.nl en inspireer anderen!

 

temp content

even geduld a.u.b.