Terug

Els vertelt

Els vertelt over haar loopbaanervaring

Els Verheijen, gecertificeerd loopbaanadviseur bij het CMI.

Sinds 2003 beoefen ik met veel passie en plezier het vak van loopbaanadviseur en persoonlijk coach uit. Eerst binnen het academisch ziekenhuis Maastricht en sinds 2011 als zelfstandig ondernemer. Tussen 1997 en 2003 werkte ik als HR-adviseur en daarvoor weer als leidinggevende. Op mijn 19e ben ik mijn loopbaan gestart als apothekersassistent.

De rode draad in mijn hele loopbaan zijn mensen en mijn drijfveer is steeds geweest om mensen in hun kracht te zetten. Of het nu was als apothekersassistent door de juiste geneesmiddelen bij de juiste patiënt te krijgen of door de medewerkers te faciliteren zodat zij hun werk goed konden uitvoeren. En als HR-adviseur deed ik in feite hetzelfde. Ik adviseerde de managers zodat hij de doelen van de organisatie goed kon waarmaken en ik begeleidde medewerkers om hun belangen te realiseren. En nu als loopbaanadviseur en coach breng ik mensen terug in hun eigen kracht als het gaat om het vinden van nieuwe inspiratie in hun werk of leven.

Coachen met de grondhouding van de boodschapper en gids van mensen die op zoek zijn naar dat wat in feite al in ieder mens aan essentie, kracht en wijsheid is opgeslagen. Ik wil hen begeleiden in en naar werk dat goed bij hen past en waarin zij hun talent kwijt kunnen en zich gelukkig en nuttig voelen. Ik laat de gecoachte op zoek gaan naar de synergie tussen de mens, de medewerker en de elementen binnen de organisatie.

Werk, mens en organisatie boeien mij enorm, ik krijg er energie van en het maakt mij ook gelukkig.

Mijn werkwijze als loopbaancoach kenmerkt zich door de flexibele inzet van loopbaaninstrumenten en coaching.

Ik stem mij af op de behoefte van de cliënt en focus mij met name op wat de cliënt nog niet weet over zichzelf of de arbeidsmarkt waarnaar de aandacht uit gaat. Alles war de cliënt al over zichzelf en de arbeidsmarkt weet wordt samengevoegd met het nieuwe tot een loopbaanactieplan dat uitnodigt tot die belangrijke stap vooruit in de meest gewenst loopbaanrichting.

Mijn motto is: Als ik mijn schaduw zie weet ik dat de zon schijnt.

Daarmee wil ik uitdrukken dat ieder nadeel ook ene voordeel c.q. uitdaging behelst.

temp content

even geduld a.u.b.