Terug

Loopbaanverhaal majella

Majella Haanskorf (Essent) vertelt over haar loopbaan

Mijn naam is Majella Haanskorf en ben momenteel werkzaam bij RWE Generation CC als opleidingscoordinator. Voordat ik bij de Energiesector ben gaan werken heb ik 8 jaar als secretaresse bij een 3tal Advocatenkantoren gewerkt.

In oktober 1991 ben ik bij EPZ (Amercentrale)  in Geertruidenberg gestart als projectsecretaresse bij de bouw van eenheid 9 van de Amercentrale. Na een aantal jaar ben ik voor de bedrijfsdirecteur Aad Atteveld als directiesecretaresse gaan werken. In 1995 ben ik gestart met een HBO opleiding Bedrijfskundig Management en daar gestart met een HBO Opleiding Communicatie. Na afloop van deze studies heb ik de volgende stap in mijn loopbaan gezet, namelijk HR adviseur (aandachtsgebieden Amercentrale, Kolencentrale Borssele en centrale Moerdijk). Tijdens deze functie heb ik de post-HBO opleiding Personeelsmanagement gevolgd. Na drie jaar ben ik overgestapt naar de functie Opleidingscoördinator met als aandachtsgebied RWE Generation Nederland, deze functie bekleed ik nog steeds.

Mijn kernwaarden zijn: transparant, zorgvuldig en creatief samenwerken.

Carrière over 5 jaar: ik hoop nog steeds binnen dit bedrijf te werken en hoop naast mijn huidige functie verschillende projecten te mogen doen, zodat ik steeds meer over alle facetten van RWE Generation ga leren.

temp content

even geduld a.u.b.