Terug

Hoe is het platform opgebouwd?

Het Talentenplatform is zo opgebouwd dat het volop mogelijkheden biedt om je talent te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten.

Wij gaan ervan uit dat deze stappen je houvast zullen bieden en je in zullen laten zien dat werken aan jezelf belangrijk, maar zeker ook leuk is.

 

Ontdek je talent

Jouw organisatie gaat uit van jouw talent. Niet alleen van je ervaring en je opleiding, maar vooral ook van de talenten die je bezit en de kennis, kunde en vaardigheden die je hebt ontwikkeld.

Weet je nog niet precies wat jouw talenten zijn? Dan is dit een goede plek om je te oriënteren. Je vindt hier inspirerende filmpjes en gratis testen en opdrachten die je kunt maken. Ook vind je hier de mogelijkheid om je aan te melden voor de CareerCheck.

 

Ontwikkel je talent

Nu is het tijd voor stap 2. Dit is de plek waar je de kans krijgt je volop te (her)ontdekken. Je kunt vaak meer dan je denkt. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van je talent.

Heb je de CareerCheck gedaan? Dan zou je in deze fase kunnen kiezen om je aan te melden voor het Verdiepingspakket.

 

Je volgende stap

Je weet wat je talenten zijn en hebt ze verder ontwikkelt. Nu is het tijd om je talenten in te zetten. Dit kan binnen je huidige baan of daarbuiten.

Ben je erachter gekomen wat jouw talenten zijn en blijkt dat je eigenlijk toe bent aan een volgende stap bij je huidige werkgever? Neem een kijkje in de opleidingengids en ontdek wel opleiding jou hierbij kan helpen.

 

Veel plezier!

 

Site Background

 

temp content

even geduld a.u.b.