Terug

Wat kan ik hier doen?

Welkom op het Talentenplatform. Goed dat je de stap hebt genomen om een bezoek te brengen aan die platform, waar je aan jezelf kunt gaan werken.

Het Talentenplatform is exclusief voor medewerkers met een CAO PLb. Het Platform biedt je volop mogelijkheden om je talent te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. Het stimuleert je om stil te staan bij wat jou inspireert en energie geeft. En het daagt je uit om na te denken over waar je goed in bent en welke keuzes je maakt. Zowel binnen als buiten je werk.

 

Iedereen heeft talent

Iedereen heeft talent. Als je het op dit moment nog moeilijk vindt om je talenten te benoemen, dan is het goed dat je deze eerste stap hebt genomen. Het kunnen benoemen van je talenten is stap in, maar talent is pas waardevol als je er iets mee doet.

 

Oofsprite Je werk zelf actief aan je loopbaan en je neemt je eigen verantwoordelijkheid. Misschien wil je voorbereid zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt. Of wil je ontdekken of jouw talenten en interesses nog goed aansluiten op je huidige functie. Het Talentenplatform kan je in deze gevallen helpen. 

 

Welke functie past echt bij jou?

Door uit te gaan van jouw talenten en interesses, je opleiding en werkervaring kom je erachter welke functies echt bij jou passen. En met dat inzicht solliciteer je misschien wel op functies waar je eerder nooit aan had gedacht. Dat kunnen functies zijn binnen je eigen organisaties, in je eigen branche maar ook daarbuiten. Het Talentenplatform verbreedt je kansen en helpt je bij het ontwikkelen van jouw loopbaan. 

Wil je weten hoe het Talentenplatform is opgebouwd? Of welke functionaliteiten het platform heeft?

temp content

even geduld a.u.b.