Terug

Hoe maak ik een goed Publiek ePortfolio?

Bij het maken van je ePortfolio denk je na over wie je bent, wat je passie is, wat je weet en wilt doen. Jouw ePortfolio bevat al jouw loopbaanbagage en met jouw Publiek ePortfolio kun je jezelf op een professionele manier presenteren.

Voorbeeld ePortfolio's

Wanneer je bezig bent met je eigen ePortfolio is het soms handig om te kijken naar de ePortfolio's van anderen. Wij hebben een aantal voorbeeld Publiek Portfolio's voor jou uitgekozen ter inspiratie. Deze ePortfolio's kunnen je verder helpen bij het maken van je eigen ePortfolio.
 

Waar moet je opletten bij het maken je Publiek ePortfolio?

Wanneer je bezig bent met het maken van je ePortfolio is het belangrijk dat je zorgt voor up to date informatie betreft jouw gevolgde opleidingen en werkervaring. Let ook op je contactgegevens. Als een werkgever jouw ePortfolio vindt, wil je natuurlijk wel dat je bereikt kan worden. Een e-mail adres of telefoonnummer toevoegen aan je Publiek ePortfolio is daarom handig. Verder kun je jezelf van concurrentie onderscheiden door een personalia, ambities of interesses toe te voegen.
 

Achtergrond van je Publiek ePortfolio

Als je een mooie foto als achtergrond wilt gebruiken voor je ePortfolio, is het verstandig om een grote afbeelding up te loaden. Bekijk ook de voorbeeld ePortfolio achtergronden! De foto behoudt dan zijn kwaliteit en je ePortfolio krijgt een sterkere uitstraling. Een goede grootte is 1024 bij 768 of 1280 bij 1024. Groter mag naturlijk ook. Let verder ook op de kleur van de tekstvlakken en lettertype, ook deze elementen zijn van invloed op de uitstraling van jouw Publiek ePortfolio.

temp content

even geduld a.u.b.