Terug

Verdiepingspakket

Formuleer samen met je coach gerichte vervolgstappen, binnen of buiten je huidige functie, om zo je doel te bereiken.

Wil jij vaardigheden, competenties en je kennis ontwikkelen, maar weet je nog niet precies hoe je dit moet aanpakken? Met een Verdiepingspakket kijk je, samen met een coach naar jouw loopbaanmogelijkheden, binnen of buiten je huidige functie, en stel je doelen voor jezelf. Om deze doelen te bereiken, formuleer je samen concrete vervolgstappen. Het Verdiepingspakket vul je dus samen met je coach in, zodat het traject écht goed aansluit op jouw situatie en wensen. Voorafgaand aan een Verdiepingspakket wordt vaak eerst een CareerCheck gedaan; vraag deze hier aan.

Het Verdiepingspakket bestaat uit een intake, het maken van diverse zelftesten, coachingsgesprekken en een loopbaanactieplan.

 

1. Ja, ik ben overtuigd en wil gebruik maken van het gratis* Verdiepingspakket.
2. Nee, ik ben nog niet overtuigd en wil eerst graag meer informatie over de Verdiepingspakket-->

 

Een Verdiepingspakket is als volgt opgebouwd:

De intake - Tijdens deze intake maak je kennis met jouw adviseur en bespreek je jouw situatie; de reden dat je een Verdiepingspakket hebt aangevraagd. Er wordt afgesproken en vastgelegd wat jij wil bereiken. Jouw adviseur verwijst je vervolgens naar een aantal zelftesten op het Talentenplatform die aansluiten bij jouw doelen.

De zelftesten - Tijdens de intake verwijst jouw adviseur je naar een aantal zelftesten op het Talentenplatform die aansluiten bij jouw doelen. Deze korte, inspirerende zelftesten maak je thuis. De resultaten ervan worden automatisch opgeslagen in jouw ePortfolio op het Talentenplatform. De inhoud van het ePortfolio kunnen alleen jij en jouw coach zien.  

De coachgesprekken - De rapporten met resultaten van de zelftesten bespreek je uitvoerig met jouw coach. Samen ga je op zoek naar concrete mogelijkheden die passen bij jouw wensen en talenten. Op deze manier werk jij aan je employability en duurzame inzetbaarheid en word je aantrekkelijker voor je (toekomstige) werkgever. Je voert in totaal 4 coachgesprekken, waarmee je meer inzicht verkrijgt in concrete vervolgstappen die je kunt zetten om jouw doelen te behalen. Om zo goed mogelijk richting jouw doelen te bewegen, stel je samen een loopbaanactieplan op.

Jouw loopbaanactieplan - In het laatste coachgesprek krijg je van jouw coach een afrondend advies mee. Ook vindt dan de overdracht van het loopbaanactieplan plaats, waarin precies staat omschreven wat je kunt doen om jouw doelen te behalen. Geformuleerde stappen voor jou kunnen zijn: het voeren van een gesprek met jouw manager, zodat jouw talenten vanaf nu écht goed worden ingezet, het volgen van een opleiding, zodat je die andere functie binnen de organisatie kunt vervullen of het beginnen met solliciteren, zodat je eindelijk doet wat je écht wilt. De concrete stappen in het loopbaanactieplan zijn volledig afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Ja, nu ben ik overtuigd en wil ik gebruik maken van een gratis Verdiepingspakket. Klik hier om een Verdiepingspakket aan te vragen.

Heb je nog vragen hierover? Stuur dan een mail.

Voorbereidingspakket

 

Intake

Tijdens deze intake maak je kennis met de adviseur en wordt geinventariseerd wat jouw beweegreden is om dit pakket te doen. Er wordt afgesproken en vastgelegd wat jij wil bereiken.

 

De zelftesten

Tijdens een intake wordt gekeken welke zelftesten het best aansluiten op jouw te bereiken doelen. Welke testen geven jou antwoord op persoonlijke vragen? Deze korte, inspirerende testen doe je op het talentenplatform.

 

De coachingsgesprekken

De rapporten van deze zelftesten worden besproken. Samen met de loopbaanadviseur ga je op zoek naar mogelijkheden die passen bij jou kennis en vaardigheden. Op deze manier werk jij aan je employability en duurzame inzetbaarheid. Tijdens het afrondend advies vindt de overdacht van het loopbaanactieplan plaats en is er een evaluatie van de inzet en resultaten. In het loopbaanactieplan staan jouw doelen en de acties om deze doelen te bereiken.

 

Het Verdiepingspakket is voor jou gratis en vanaf nu te bestellen.

 

Logo Footer Miniplatform

De kosten van het Verdiepingspakket worden gedragen door het O&O fonds PLb.

 

temp content

even geduld a.u.b.