Wil je meer verdieping? Gebruik dan onderstaande tools

Why How What

whw

Why

Er is veel gebeurd in de energiewereld, en nog steeds. Dit betekent dat het belangrijk is als OR- en kaderleden van de FNV en CNV met elkaar in gesprek te blijven over de rol van de bond in de energietransitie, maar ook de veranderende rol van de energiemedewerkers. Het centrale thema van deze dag is: hoe gebruik je jouw talent in de veranderende energiewereld?  

How

De dag bestaat uit een combinatie van workshops, plenaire sprekers en individuele gesprekken waarin je kunt ontdekken welke talenten nu en in de toekomst nodig zijn – voor jou én de medewerkers uit de energiesector die jij vertegenwoordigt. 

What

Je kunt een ronde lopen over de talentenmarkt langs de stands: kleur- en kledingadvies, CV-check, LinkedIn-check, Vitaal in je werk, speeddaten met loopbaancoach. Naast de stands bezoek je twee workshops: Arbeidsmarkt van de toekomst door André vd Eventuin en een inspiratiesessie van Gerd-Jan Poortman (oceaanzeiler). 

Een ronde @ de markt


Welke stand vond jij het nuttigst? En welke het leukst?

Deel je mening!

Feedback
Klik hier om je mening over het event te delen!

Even terugblikken...


Spot jezelf! Foto's ontvangen? Stuur dan even een mailtje.

WB talentontwikkeling

Een talent hebben is één ding, er iets mee doen een tweede. Het werkboek Talentontwikkeling geeft je handvatten om inzicht te krijgen in je talenten: regie nemen over je loopbaan met informatie, praktische oefeningen, tips en testen. 

werkboek 2

Bestel het boek op: Springest.nl 

Stap samen vooruit!

handboek

Zet samen met Matchcare stappen binnen of buiten je huidige bedrijf!
Koop het nieuwe Handboek solliciteren nu ook op Bol.com

temp content

even geduld a.u.b.