Careercheck

Careercheck

Wil je zo goed mogelijk zijn voorbereid voor de professionele uitdagingen van deze tijd? Of wil je weten hoe je je talenten en skills beter kan aanwenden binnen je huidige functie? Wat je vraag over je carrière ook is, met de CareerCheck krijg je beter inzicht in je kwaliteiten, vaardigheden en loopbaankansen.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Loopbaanboost

Loopbaanboost

Je goed voelen in je werk is een waardevol bezit dat je graag onderhoudt. Dit kun je zelf aanpakken of samen met een coach van Matchcare. Aan de hand van jouw motivatie, talenten en drijfveren onderzoek je waar voor jouw succes vandaan komt, op welke onderdelen je je wilt verbeteren en krijg je de handvatten aangereikt om dit te realiseren. Creëer een moment voor jezelf en ervaar wat je kunt met je talent. Dan ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Loopbaanswitch

Ontwikkelaanbod Loopbaanswitch

Onze Loopbaanswitch levert de beste kans op nieuw werk. Je krijgt inzicht in de vraagstukken als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, wat samenkomt in een overzichtelijk loopbaan profiel. Dit profiel bied je de basis om de arbeidsmarkt te onderzoeken. Daarnaast krijg je praktische handvatten m.b.t. het benaderen van de arbeidsmarkt: hoe ziet een up to date CV eruit, hoe voer je een goed gesprek met een nieuwe werkgever, wat is netwerken en; hoe werkt LinkedIn. Kortom: zo vind jij succesvol die andere baan.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Als jij aan je persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende wilt werken – dan is het belangrijk om in te zetten op jouw persoonlijk leiderschap. Niet alleen weten wat je nu wilt, maar ook waar je over drie jaar wilt staan. Iedereen verliest zich af en toe in de waan van de dag. Ambities worden vooruit geschoven of vergeten, en toekomstplannen verglijden in de dagelijkse beslommeringen waar iedereen mee te maken heeft. Deze training zet jouw ambities als manager op scherp, en zorgt ervoor dat jij jouw wensen en mogelijkheden helder op de radar plaatst – zodat jij niet alleen vat krijgt op jouw plannen en mogelijkheden, maar dat je jouw mensen hierin meeneemt, je team inspireert en jouw positie binnen de organisatie verstevigd.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Pitchen als obama

Pitchen Als Obama

Zelfverzekerd je verhaal overbrengen . Altijd al willen weten hoe je jouw publiek blijft boeien, zoals Barack Obama dit doet? Het wordt steeds belangrijker om je verhaal goed te kunnen vertellen, ook voor een groep. Dit doe je met zelfvertrouwen als je weet waarop je kunt letten – adem, houding, taal – en hier bewust mee leert omgaan. Deze training geeft je de handvatten voor het verbeteren van je presentatie, zodat je zekerder voor een groep staat en je stem op een professionele manier inzet. Hiermee krijgt jouw pitch een grotere impact! Dit is niet alleen voor jou, maar ook voor je team én de organisatie goed!

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Professionele ontwikkeling

Professionele Ontwikkeling

In deze coaching kijken we naar de effecten van veranderingen – bijvoorbeeld veranderingen binnen de organisatie die een grote impact op jouw werkgebied hebben. Of wanneer je merkt dat jij niet op je plek zit....dat je niet doet wat je eigenlijk wilt doen.Je start met een intake daarin staan we stil bij jouw persoonlijke situatie en jouw coachvraag, daarna maak je de Carrière Kracht test en maak je de Loopbaan APK en Formuleer je ambitie opdracht en deze worden nabesproken.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Solliciteren

Solliciteren

De verschillende Matchcare netwerk- en sollicitatietrainingen geven jou een goede start bij je volgende carrièrestap. Van Power cv tot Motivatiebrief of Sollicitatiegesprek. Al onze trainingen zijn gebaseerd op de arbeidsmarkt van nu; met de laatste ontwikkelingen rondom social media, een cv dat er up-to-date uitziet en dat bij jou past, én de juiste vaardigheden voor een indrukwekkende eerste indruk bij jouw netwerk- of sollicitatiegesprek. Waar je volgende stap in jouw carrière ook naar toe gaat, onze trainingen geven jou de beste voorbereiding én het beste resultaat.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Sterk in je werk

Sterk In Je Werk

Het is belangrijk dat in je in je huidige baan de juiste balans weet te vinden. Dat je je niet belemmerd voelt, en jezelf kunt zijn, dat je je werk met plezier uitvoert of dit nu thuis via online werken of op locatie is.  Deze coaching levert je praktische tips en handvatten op om juiste balans weer te vinden. Om niet alleen efficiënter en resultaatgericht te werken, maar ook met meer ontspanning en minder stress! Bovendien krijg je inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en overtuigingen.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Story telling

Story Telling

Onderzoek heeft uitgewezen dat persoonlijk contact en jouw persoonlijke verhaal een emotioneel haakje bij de ander slaat. Dit haakje zorgt ervoor dat jij op een andere manier binnenkomt, dat men jou onthoudt en met jou zaken wilt doen. Desondanks vergeten we vaak hoe belangrijk juist dat persoonlijke element is. We focussen ons in het gesprek vaak op feiten en cijfers – terwijl juist die emotionele connectie met het onderwerp ervoor zorgt dat jouw boodschap écht overkomt en impact maakt. In deze training leer je hoe je jouw persoonlijke verhaal kan samenstellen, inzetten en hoe je het succesvol kan presenteren en uitdragen.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

High performance teamtraining

Teamtraining

Het Matchcare-WeByMe programma is ontworpen om gericht om te gaan met een crisissituatie en daar beter uit komen. Op basis van de ervaringen vanuit de Volvo Ocean Race van GerdJan Poortman, aangevuld met de ervaring van Matchcare in het leren omgaan met veranderingen van individuen, teams en organisaties hebben wij een programma samengesteld. Hierin staat centraal, optimale inzet van individuele talenten om te komen tot topprestaties op team niveau.

Heb je interesse? Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

Talentontwikkelscan

Talentontwikkelscan

De TalentOntwikkelScan geeft helder en inzichtelijk weer op welke gebieden er mogelijkheden zijn voor persoonlijke verbeteringen. Dit op basis van Persoonlijkheid, Talenten, Competenties, Werkstijlen en Vaardigheden. De TalentOntwikkelScan biedt ook de mogelijkheid om feedback te vragen. Dit instrument is met name bedoelt voor als je je wilt ontwikkelen in je huidige functie of wilt onderzoeken hoever je afstaat van een vervolgstap. De TalentOntwikkelScan bestaat uit: Een online assessment: je vult online een set vragenlijsten in, afgestemd op jouw werk- en denkniveau; Persoonlijkheid en werkstijlen, de vaardigheden van de toekomst en vakvaardigheden. Toegang tot de Matchcare beroepen databank waarmee jouw profiel vergeleken wordt met jouw functie om zo te komen tot ontwikkeltips.

Heb je interesse? 
Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

LoopbaanVerkenner

Loopbaanverkenner

De LoopbaanVerkenner geeft je een goed beeld van jouw competenties en de bijbehorende ontwikkelpunten en geeft je zicht op alternatieve beroepsmogelijkheden en bijbehorende  vacatures.  Dit instrument is met name bedoelt als jij je wilt oriënteren op een volgende baan.De LoopbaanVerkenner bestaat uit: Een online assessment: je vult vult online een set vragenlijsten in, afgestemd op jouw werk- en denkniveau; Persoonlijkheidskenmerken; Beroepsinteresses; Generieke vaardigheden en Ervaring met specifieke werkactiviteiten. Ook krijg je toegang tot de Matchcare beroepen- en vacature databanken waarmee jouw profiel vergeleken wordt met beroepsprofielen om zo te komen tot ontwikkeltips en actuele vacatures.

Heb je interesse? 
Stuur een mail naar de backoffice of bel: 030 602 94 22.

temp content

even geduld a.u.b.