Terug

Passen jouw interesses en talenten bij het werk dat je doet?

Passen jouw interesses en talenten nog bij het werk dat je doet? Doe de CareerCheck en kom erachter!

 

 

Inschijfbutton

 

Met de CareerCheck kijk je terug op je loopbaan tot nu toe en krijg je advies over de toekomstige richting van je loopbaan. Je krijgt antwoord op vragen als: Passen mijn talenten nog bij het werk dat ik doe? Waar wil ik mij verder ontwikkelen? Welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn er voor mij?

De CareerCheck bestaat uit een intakegesprek, het maken van een online vragenlijst en nabespreking met een loopbaanadviseur bij jou in de buurt.

 

1. Ja, ik ben overtuigd en wil gebruik maken van de gratis* CareerCheck.
2. Nee, ik ben nog niet overtuigd en wil eerst graag meer informatie over de CareerCheck.

 

Een CareerCheck is als volgt opgebouwd:

Telefonisch intakegesprek - Tijdens deze intake maak je kennis met jouw loopbaanadviseur en bespreek je jouw situatie; de reden dat je een CareerCheck hebt aangevraagd. Je adviseur zet vervolgens een online vagenlijst voor je klaar; de LoopbaanVerkenner.

Online vragenlijst – Na het eerste gesprek met jouw adviseur maak je zelf online de LoopbaanVerkenner, een online vragenlijst. Dit instrument bevat erkende psychologische testen en stelt een breed onderbouwd persoonsprofiel op. Hierin komt naar voren wie jij nou écht bent, op basis van jouw interesses, competenties en voorkeuren. Op basis van jouw persoonsprofiel komt een lijst met beroepen naar voren die wellicht bij jou passen; dit is voor velen vaak een eyeopener!

Nabespreking - Je ontvangt een rapport waarin duidelijk omschreven staat wie je nou écht bent; waar jouw voorkeuren en interesses liggen en wat jouw talenten zijn. Je neemt dit rapport samen met jouw adviseur door en je kijkt samen naar mogelijkheden passend bij jouw situatie, binnen of buiten je huidige functie.

Mogelijk vervolg – Een mogelijk vervolg op de CareerCheck is het Verdiepingspakket, waarbij je verder ingaat op de mogelijkheden voor jou op de arbeidsmarkt, binnen of buiten je huidige functie. Je kunt hierbij denken aan een carrière switch binnen de organisatie of buiten de organisatie of een opleiding. Het Verdiepingspakket vul je samen met jouw coach in, zodat het actieplan dat je opstelt écht goed aansluit op jouw situatie en wensen. Meer informatie over het Verdiepingspakket vind je hier.

Heb je nog vragen over dit gratis product? Dan kun je altijd een mail sturen.

 

Reacties van collega's op de CareerCheck:

Oofsprite “Ik zit hier met rode wangetjes te glunderen, ziet er goed uit!”
 “Nuttige adviezen gehad. Heeft me zeker aan het denken gezet." Oofsprite
Oofsprite “Ik heb hiermee zicht gekregen op waar ik goed in ben.”

 

Ja, nu ben ik overtuigd. Ik wil ook graag gebruik maken van de gratis* CareerCheck. Inschijfbutton

 

* De kosten van de CareerCheck worden gedragen door het O&O fonds PLb.

Logo Footer Miniplatform

temp content

even geduld a.u.b.