Terug

Jouw event

Datum: 01-00-2017
Doelgroep: Medewerkers PLb
locatie: Onbekend

Events
Events zijn bijeenkomsten van jouw energiebedrijf waar je (samen met je medewerkers) kunt ontdekken wat jouw talenten (unieke kenmerken) zijn, en op welke manieren je deze talenten nog meer kunt inzetten in je loopbaan. De events laten je zien wat je zelf kunt doen om het vervolg van je eigen loopbaan uit te stippelen, binnen of buiten je huidige functieAls organisatie is het dus een mooie manier om samen stappen vooruit te blijven zetten!

Thema's
De thema's varieren per organisatie, afhangende van de context en wensen. Wel hebben we twee menukaarten ontwikkeld, zodat je inspiratie kunt opdoen. Is er een training die je erg leuk lijkt? Geef dit aan bij je manager! Zie je een training ertussen staan die wellicht voor jouw team wat omgevormd moet worden? Dan kijken we samen hoe we dit doen!
 

Klik hier voor de menukaart met trainingen. 

Klik hier voor informatie over een talentenmarkt met workshops.

Voorbereiding
Ter voorbereiding van een event doen veel energiemedewerkers een CareerCheck. Het is een mooie manier om, samen met een coach, te kijken naar wie je bent, wat je wilt en kunt. Als je vervolgens een training 'Kernkwaliteiten' volgt, kun je de infomatie van de CareerCheck mooi meenemen. Lees meer bij CareerCheck.

Aanvragen
Wil je voor jouw team een training aanvragen? Mail dan de naam van de training, het aantal deelnemers, wel/geen CareerCheck en een aantal datums naar info@investeerinjouwtalent.nl

 Hopelijk tot binnenkort!

Reacties

temp content

even geduld a.u.b.